2011 m. lapkričio 11 d., penktadienis

ĮDARYTOS KRABŲ LAZDELĖS

Dar vienas paprastas užkandžių receptas. Na, gal tik laiko jam skirti reikia kiek daugiau, bei kruopštumo išvyniojant lazdeles. Šiam reikalui labiausiai tinka ne šaldytos, o atvėsintos Viči lazdelės. Įdarai gali būti įvairūs: keptų morkų su svogūnu, pievagrybių, varškės su prieskoniais... Bet man labiausiai patiko su pikantiška mišraine, nes ją mėgsta visi, todėl neskanu tiesiog negalėjo būti :)
Pakuotė krabų lazdelių,
Virti kiaušiniai 2vnt,
Fermentinis sūris 100 gr,
Majonezas,
Česnakas,
Krapai, petražolės.

Lazdeles atsargiai išvynioti. Kiaušinius, sūrį, česnaką sutarkuoti smulkia 'morkų' tarka ir sumaišyti su majonezu bei žalumynais. Įdarą atsargiai, vienodai paskleisti ant išvyniotos lazdelės ir vėl susukti. Jei įmanoma, palaikyti keletą valandų šaldytuve.Perpjauti įstrižai pusiau.
Skanaus:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą